Αγγειοχειρουργός | Τζιώγιος Α. Κωνσταντίνος

Καλώς ήλθατε
στην ιστοσελίδα μας!


Η αγγειοχειρουργική ασχολείται με τις διάφορες παθήσεις των αιμοφόρων και λεμφοφόρων αγγείων του σώματός. Οτιδήποτε δηλαδή αφορά φλέβες, αρτηρίες και λεμφαγγεία έγκειται σε αυτήν την αναγνωρισμένη ιατρική ειδικότητα.

Ο αγγειοχειρουργός Τζιώγιος Α. Κωνσταντίνος με την άριστη ιατρική πορεία του, σας υποδέχεται στο ιατρείο του και σας προσφέρει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του. Η εγχειρητική μέθοδος που συνίσταται στην αντιμετώπιση των αγγειακών προβλημάτων ανήκει στις ειδικεύσεις του γιατρού.

Η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία που θα σας προτείνει ο αγγειοχειρουργός, μπορεί να σας απομακρύνει από έναν μεγάλο αριθμό επιπλοκών και να σας χαρίσει την επιθυμητή ποιότητα ζωής και υγείας.

Η θεραπεία και η αποκατάσταση παρέχεται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους που υφίστανται στην εξελιγμένη ιατρική, όπως για παράδειγμα η καινοτόμα μέθοδος της θερμοπηξίας laser στην οποία ο αγγειοχειρουργός αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την ύπαρξη των πολύ μικρών φλεβών που μπορεί να εξελιχθούν επικίνδυνες.

Η πιο συχνή πάθηση που εμφανίζεται σε ποσοστό έως 30% σε ενήλικες και ιδιαιτέρως σε γυναίκες, είναι η φλεβίτιδα. Η εμφάνιση φλεβών κάτω από το δέρμα με έντονες μπλε και κόκκινες διακλαδώσεις, που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν είναι ορατές, οφείλονται στην εμφάνιση του αγγειακού προβλήματος της φλεβίτιδας και συνηθέστερα προκαλούν πόνο και κάψιμο.

Ο γιατρός θα σας προτείνει την ασφαλέστερη θεραπεία και μέθοδο για εσάς και θα σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες γύρω από τα θέματα που σας απασχολούν. Η πρόληψη και η ενημέρωση είναι η απαρχή μιας επιτυχημένης ίασης.